Teatrul este și va rămâne mereu o parte din mine care m-a ajutat să mă descopăr și în care m-am regăsit de cele mai multe ori. Experiența mea la cursurile Midacris a fost una foarte frumoasă din care am avut multe de învățat datorită profesorilor dedicați și cu multă răbdare, care m-au ajutat să devin o “mică actriță” pentru prietenii și familia mea. Vă mulțumesc mult tuturor pentru că ați contribuit la visul meu de a urca pe scenă și de a putea transmite și altora trăirile mele, în mod special doamnei Daniela Minoiu care m-a susținut de la bun început pe acest drum!

Karina Dragomir

Midacris este locul în care înveți și te dezvolți prin joc într-o lume în care comunicarea și înțelegerea caracterelor este importantă. Midacris a contribuit la dezvoltarea personală a lui Alex , i- a dat încredere și l-a determinat să își dorească din ce în ce mai mult. Și-a făcut prieteni de calitate într-un mediu foarte sănătos, sub îndrumarea unei echipe de profesioniști.

Să joci pe o scenă mare, să stai sub lumina reflectoarelor, să primești aplauze la sfărșitul piesei , toate acestea sunt realizabile urmând aceste cursuri. Recomand cu încredere școala de actorie pentru copii și adolescenți Midacris.

Mihaela Figaro Bolboaca

La vârsta de 9 ani părinții au decis să mă ducă la cursuri de actorie deoarece eram o persoană foarte expresivă și atunci când mă uitam la o piesă de teatru îmi doream foarte mult să ajung și eu pe o scenă și să intru în pielea anumitor personaje, asa că am gasit această școală și pentru mine experiența pe care am trăit-o a fost una dintre cele mai frumoase.

Timp de 6 ani aceste cursuri m-au ajutat în dezvoltarea personală, încrederea de sine, comunicarea cu alte persoane nefamiliare și am căpătat foarte multă experiență și am realizat că mi-aș dori să urmez și această meserie. Toate cadrele care m-au îndrumat au fost oameni geniali, care rabdarea era punctul lor forte și m-au ajutat să mă dezvolt pe mine ca om și ca personalitate.

Cristina Oprisan

De mai bine de 6 ani Sofia și Ruxi fac parte dintr-o familie frumoasă, Midacris, cu oameni minunați și profesioniști….la care nu ar renunța. Nici pandemia nu a reușit să le îndeparteze datorită cursurilor online care le-au adus multă bucurie și le-a facut viața mai frumoasă. Mulțumim doamnei Minoiu, Ioanei, Claudiei și tuturor profesorilor implicați. Recomand cu mare, mare drag cursurile școlii și așteptăm cu nerăbdare să fim împreună pe scenă😘😘😘

Balan Claudia

Pentru mine Midacris a fost și este locul în care am fost primit în teatru. Aflându-mă printre cei care au urmat cariera de actor, disciplina cu care am părăsit podeaua de lemn de la Midacris, mă împinge pe lemnul scenei înainte de fiecare spectacol.

Dacă nu aveam șansa să lucrez cu echipa de la Midacris, dezvoltarea mea socială nu ar fi fost așa de ușoară, în contextul educației de stat.

Aă regreta și acuma deciziile pe care nu le-aș fi luat dacă nu știam cum să am mintea deschisă către nou și frumos și cum să am empatie pentru ceilalți, lucruri fundamentale pe care le-am învățat aici.

🙌
Sebi Ghita

Pentru mine, Mida Cris a însemnat o familie. În primul rând. Iar în al doilea rând aceste cursuri m-au ajutat să mă dezvolt pe plan intelectual și comunicativ. Cursurile de teatru Mida Cris m-au fascinat prin exprimarea și dorința de a împărtăși aceeași ramură cu fiecare dintre noi.

Alexandru Catalin Petcu

Cursurile de actorie Midacris înseamnă profesionalism, seriozitate, talent și dăruire. Pentru mine, Midacris a fost o a doua familie, un loc unde m- am exprimat liber, am crescut și m- am maturizat. Mulțumesc doamnei Daniela Minoiu și tuturor profesorilor!

Amelia Ionescu

Și uitați cum, încă o dată, ați pus în cele 3 piese perfecțiunea talentului și profesionalismul dumneavoastră motiv pentru care am avut o dimineață de sâmbătă într-adevăr fantastică.

Felicitări Distinsă Doamnă Minoiu pentru calitatea deosebită a interpretării, a aranjamentului scenic, a ținutei și prezentei de înaltă clasă a tuturor copiilor!

Sunteți un om deosebit, un om exceptional, inteligent, creativ, precum și întregul dumneavoastră arsenal impresionant de calități care scot în evidență succesul tuturor cursanților.

Cu aceeași considerație!

Numai bine și o vară excelentă!

Și să ne vedem cu bine!🌹

Mihai Dan Padure

Vă mulțumim dumneavoastră și întregii echipe pe care o coordonați pentru răbdarea, înțelegerea, efortul enorm de care dați dovadă în fiecare zi! Știu cât este de greu să lucrezi cu oamenii, mai ales când printre aceștia se află copii și adolescenți uneori aerieni și morocănoși fără niciun motiv…😊. Cu atât mai mult meritați din plin toată lauda, considerația și recunoștința noastră. Suntem norocoși că faceți parte din viața lui Bogdan!!!

Georgiana Boata

Un spectacol minunat! Mulțumim actorilor și tuturor celor care au contribuit la realizarea lui! Felicitări tuturor!

Iuliana Fodor